Kabát Peti mégis megsérült a vasárnapi Sztárbox alatt a kiütéskor: Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt

Kabát Peti agyrázkódást ugyan nem kapott a Sztárbox meccse közben, de egy olyan sérülést igen, ami miatt műtét lehet szükséges.

2023. november 23., 10:13

Szerző:

Kabát Peti kiütése volt a vasárnap esti Sztárbox egyik legnagyobb szenzációja: a volt futballistát a mentők vitték el, miután Rácz Jenő kiütötte. A 46 éves egykori sportoló másnap délben bejelentkezett az Instagramon, a következőket írva:

„minden rendben van velem! A CT is kimutatta, hogy nincs semmi baj, úgyhogy én is és ti is megnyugodhattok!!! Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ennyien aggódtatok értem, de minden a legnagyobb rendben!!! Szeretlek Titeket!!”

Kabát Péter szerdán egy újabb posztban erősítette meg, hogy tényleg jól van.

Kabát Péter azonban mégsincs teljesen jól, derül ki a nyilatkozatából, amit most a Blikk idéz. Az egykori focista ugyanis olyan szerencsétlenül esett a meccs közben, hogy kifordult a térde:

„harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így »csak« a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni.”

Kabát Péter a Reggeli című műsorban is járt csütörtökön reggel, hogy a történtekről beszámoljon, alább tekintheti meg a videót.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)