Veszélybe került Janicsák Veca és Berki Mazsi vasárnapi Sztárbox-meccse: egyikük oda jutott, hogy feladja

A Sztárbox most vasárnapi adására tervezték be két korábbi női győztes, Janicsák Veca és Berki Mazsi meccsét. Azonban közbejött valami.

2023. november 22., 08:02

Szerző:

Berki Mazsi volt a Sztárbox idei évadának első női győztese, ő a következő, most vasárnapi műsorban bokszol majd a legutóbbi női győztessel, Janicsák Vecával. A mérkőzés azonban veszélybe került, Berki Krisztián özvegye ugyanis lebetegedett.

Az anyuka-influenszer posztolta is az Instagramra automatikusan eltűnő sztoriban, 38,6 fokos láza van, de így is elment edzeni.

„Belépve a terembe nem is értették, hogyan tudok lázasan vigyorogni… hát, most nincs megállás, úgy… A helyzet lehetne jobb is, de nincs lehetetlen, csak tehetetlen – szokták mondani. Egy hét kihagyás után sem jobb a helyzet, de vasárnap mérkőzés”

– idézi Berki Mazsi szavait a Blikk.

Sőt, Berki Mazsi egy posztban azt is bevallja, hogy azon gondolkodott, hogy az egészségi állapotára tekintettel feladja a meccset, de végül meggondolta magát:

„amikor épp feladtam volna... akkor történt valami... Tudjátok, ebben az életben egy valakinek kell bizonyítani, önmagunknak! Mikor lejár az óránk, magunkkal kell majd elszámolnunk, és ott bizony már senki nem kér majd minket számon! Ez az egyik legnehezebb dolog, hogy azt mondd, elégedett vagy önmagaddal és az életeddel, amit élsz. Lehet bizonyítási vágyunk emberek felé, aztán jót tesz az elismerés a lelkünknek, de később már a legtöbb ilyen bizonyítás értékét veszíti. Az élet nem véletlen helyez akadályokat az utunkba, azért kapjuk, hogy átugorjuk őket és még jobbak és erősebbek legyünk! Nem pedig azért, hogy elessünk! Szóval nem adom fel... megyek a végtelenbe és tovább! Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet Nektek! Köszönöm, hogy ilyen sokan szerettek!”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)