Berki Mazsi monoklival ment be a Reggelibe, üzent Megyeri Csillának: Most már nem mazsoláznak akkora vigyorral

Berki Mazsi elárulta, hogy a karatés múltja miatt van, hogy nem nagyon védekezik boksz közben, még látszik a monoklija, amit a vasárnapi meccsen kapott Megyeri Csillától.

2023. november 3., 10:32

Szerző:

Berki Mazsi és Megyeri Csilla meccse volt az egyik csúcspontja a Sztárbox vasárnapi, idei első adásának. A küzdelemből némi perpatvar is lett, Megyeri Csilla erről az Instagramon posztolt trágár kirohanást, péntek reggel pedig Berki Mazsi az RTL-en élőben beszélt a történtekről a Reggeli című műsorban.

Berki Mazsi azt mondja, háromszor nézte vissza a vasárnapi meccsét, és azt mondja, úgy győzött, hogy sokkal kevésbé jól teljesített ahhoz képest, hogy korábban hogyan ment a boksz az edzéseken:

„arra, hogy ennyi ember előtt, és hogy a fele ország azt kívánja, hogy elverjenek, a másik fele meg nekem szurkol – erre nem lehet felkészülni. Olyan adrenalin volt, hogy... Az első mérkőzést láttam, magamat visszanéztem, és Úristen, de béna voltam! [...] Magamhoz képest olyan 60%-ot tudtam hozni.”

Megyeri Csilláról, azaz vasárnapi ellenfeléről a következőket mondja:

„le a kalappal előtte! Nagyon jól bírta az ütéseket. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogja ezt bírni. Volt olyan pillanat, amikor megbillent, kihátrált, de méltó ellenfél volt, nagyon ügyes volt. Ott is gratuláltam neki, innen is gratulálok neki. Igaz, a száját én kentem el, és most már nem mazsoláznak akkora vigyorral az edzőjével minden bizonyára, de ez ennek a része.”

Itt a teljes interjú, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)