Ez lett a Berki Mazsi vs Megyeri Csilla bokszmeccs eredménye: Tóth-Hódi Pamela hiába drukkolt – videó

A Sztárbox legnagyobb mérkőzése tegnap Berki Mazsi és Megyeri Csilla ökölcsatája volt.

2023. október 30., 07:40

Szerző:

Vasárnap este elindult a régóta beharangozott Sztárbox című műsor az RTL-en, és a legnagyobb érdeklődés Berki Mazsi és Megyeri Csilla mérkőzését kísérte, már csak azért is, mert az előbbi pont most a hétvégén szerepelt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, ahol megdöbbentő dolgokat árult el a házasságáról Berki Krisztiánnal.

A meccset akkora érdeklődés övezte, hogy még Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence is elmentek. Berki Krisztián első gyermekének anyja régebben igen rosszban volt Berki Mazsival, de mostanra kibékültek – Tóth-Hódiék azonban mégsem rejtették véka alá, hogy Megyeri Csillának drukkolnak, szurkolói póló is volt rajtuk. A közös kapocs ugyanis, hogy a házaspár tavaly Megyeri Csilláékkal együtt szerepelt a Nyerő Párosban. Igaz, közös kapocs az is, Tóth-Hódi Pamela kislánya és Berki Mazsi kislánya féltestvérek.

Nos, a Nyerő Párost tavaly Megyeri Csilláék meg is nyerték, nézzük, hogyan szerepelt a médiaszemélyiség a Sztárboxban!

Szóval a végén pontozással egyértelműen Berki Mazsi lett a győztes, de a két ellenfél a meccs végén azért sportszerűen összeölelkezett. Megyeri Csilla tehát rögtön az első mérkőzését elvesztette, felmerül az emberben a kérdés, hogy nem bánta-e meg, hogy a meccsre készülve egy pár bokszkesztyűt tetováltatott magára.

Két férfimeccs volt még az adásban, mind a kettő kiütéssel ért véget. Molnár Áron kiütötte Frohner Fecót és Árpa Attila ugyanezt tette Nagy Ervinnel. Még 18 másodperc volt hátra a két színész meccsének első menetéből, amikor Árpa Attila megsorozta Nagy Ervint, aki az ütések után földre került. A bíró úgy döntött, félbeszakítja a mérkőzést és kihirdette, hogy Árpa Attila kiütéssel győzött.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)