Berki Mazsi bevallotta: Berki Krisztián ezért hazudott két éve a Mokkában – videó

Berki Mazsi az állítólag élőben közvetített szülésről beszél Hajdú Péter műsorában. Ön jól sejtette: mégsem volt élő.

2023. október 27., 10:26

Szerző:

Hatalmas médiavihart kavart azzal két évvel ezelőtt Berki Krisztián, hogy bejelentette: felesége, Berki Mazsi szülését élőben közvetítik majd az interneten. Már akkor is megvádolták őket azzal a kommentelők, hogy a fizetős közvetítés igazából nem is volt élő. Erre a médiaszemélyiség akkor a Mokka című műsorban reagált a következőkkel:

„bizonyára ennek a [kommentelőnek] el kellene látogatnia ebbe a kórházba. A szomszédban egyébként egy anyuka vajúdott, ahol ugyanúgy fény van, mint ebben a műtőben vagy vajúdószobában. És 4600 grammal adott életet egy gyermeknek és brutális volt egyébként. Nemcsak a fény szűrődött be a másik műtőből, hanem a hang is átjött.”

A beszélgetésben Istenes László felveti, hogy mi lett volna, ha komplikáció lép fel a szülés közben, amire Berki Krisztián válasza a következő volt:

„mindenre felkészültünk, és képzeljétek azt el, hogy az orvosokkal és magával a kórházzal is szerződésünk volt erre az eseményre. Én teljesen biztos voltam abban, hogy ha ezt a szakemberek és az orvosok és a kórház engedélyezi, mint ahogy nagyon sok esetben...”

Itt találja a két éves videót.

Nos, ma kerül majd fel a YouTube-ra a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor új része, amiben Berki Mazsi bevallja, amit sokan annak idején is sejtettek: ahogyan ők éltek Berki Krisztiánnal, az sok mindenben egyáltalán nem volt összhangban azzal, hogy a médiaszemélyiség milyen képet mutatott önmagáról a közösségi és a hagyományos médiában. Erre egy példa, hogy Berki Krisztián rendszeresen hencegett a vagyonával, miközben a valóság az volt, hogy néha az albérletet is alig tudták kifizetni a feleségével.

És amint azt a Bors írja, Berki Mazsi most azt is bevallja, hogy a fent tárgyalt szülésközvetítés sem volt élő, azaz nagyon is igazuk volt a kritizáló kommentelőknek. Mint mondja, ő volt az, aki végül mégsem engedte az élő adást (nem csoda, hiszen az ő szüléséről volt szó), és igen, pontosan azok miatt a lehetséges komplikációk miatt, amik a fenti beszélgetésben szóba kerültek.

„Nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás”

– vallja be Berki Mazsi.

A teljes adás ma, azaz péntek este 7-től lesz elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján. Ebből kiderül az is, hogy azoknak a kommentelőknek szintén igazuk volt, akik azt gyanították, hogy a mégsemgazdag Berki Krisztián a mégsemélő szülés után ráadásul meg is csalta a feleségét.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)