Berki Krisztián szülei súlyos döntést hoztak elhunyt fiuk hamvaival kapcsolatban

Berki Krisztián édesanyja nehéz szívvel nyilatkozott.

2023. október 20., 08:54

Szerző:

Berki Krisztián másfél éve halt meg, Budapesten temették el. Közvetlenül fiuk elhunyta után a Tatabányán elváltan élő szülők érthető módon rendkívül nehéz időszakon mentek keresztül, és az is rosszul esett nekik, hogy gyermekük sírja ennyire távol van tőlük. A fővárosi sírhely ugyanis nem teszi lehetővé a számukra, hogy ahogy szeretnék, naponta látogassák fiuk síremlékét. Berki Mazsi ekkor még Budapesten élt, de ő akkor sem látogatta ennyire gyakran a temetőt, most pedig már ő is elköltözött a fővárosból Székesfehérvárra.

Nagyjából egy évvel ezelőtt határozták el a gyászoló szülők, hogy fiuk hamvait átszállíttatják Tatabányára, és ott helyezik végső nyugalomra Berki Krisztiánt. Ezzel kapcsolatban kereste most meg az édesanyját, Júlia asszonyt a Bors című kiadvány. Ő megerősítette, hogy nehéz szívvel ugyan, de letettek erről a tervükről:

„bár egy éve nagyon elszántak voltunk, még ügyvédnél is jártunk, mára elfogadtuk a megváltoztathatatlan helyzetet. A gyermekünk messze nyugszik tőlünk és ez így is marad.”

Berki Krisztián sírja marad tehát Budapesten, a szülők nem bolygatják inkább a kialakult helyzetet – most már feltehetőleg azért sem, mert hosszas viszály után végre rendeződött a kapcsolatuk unokájuk édesanyjával, Berki Mazsival.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)