Berki Mazsi még mindig nem tette meg, amit megígért Berki Krisztián édesanyjának

Egy éve húzódik a dolog, de Berki Krisztián édesanyja most már reméli, hogy nem kell sokáig várnia Berki Mazsira.

2023. június 6., 09:09

Szerző:

Ma egy éve és egy napja, hogy meghalt Berki Krisztián. A halálesettel kapcsolatosan két férfit tartóztattak le, akiknél drogot találtak, de velük szemben a múlt héten elhalasztották a vádemelést, mert elismerték a kábítószer-birtoklást. Ha sikeresen letelik a próbaidejük, nem kapnak büntetést.

Ebből persze nem derül ki, hogy akkor mi okozta Berki Krisztián halálát, és ezt az információt egyvalaki tudja csak a szakértői vizsgálat eredményének birtokában: Berki Mazsi. Az elhunyt özvegye már korábban megígérte egykori férje édesanyjának, hogy betekintést enged számára ebbe a dokumentumba, de Majer Júlia most azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ez még mindig nem történt meg, úgyhogy az anya továbbra sem tudja, pontosan miben halt meg a fia:

„szeretném tudni, mi okozta a fiam halálát, szülőként pedig jogom is van hozzá. Mazsi megígérte, hogy megmutatja, de még nem adódott rá alkalom.”

Júlia asszony korábban arról beszélt, hogy felháborítónak és sértőnek tartja, hogy a fia kábítószer-használatáról pletykáltak. Májusi nyilatkozatában azt mondta, Berki Krisztián halálát a szteroidhasználat okozhatta, most pedig azt mondja, úgy tudja, a magas vérnyomás miatt halhatott meg a fia 43 éves korában. Az igazságot a Berki Mazsi birtokában lévő okirat tartalmazza.

Hogy az özvegy miért nem tudta még volt anyósának megmutatni ezt az iratot, azt nem tudjuk – Berki Mazsi Instagramjáról sem derül ez ki. A legutóbbi poszt szerint az anyuka a Balatonon influenszerkedik jelenleg.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)