Berki Krisztiánról fájdalmas vallomást tett az édesanyja: Mindenkitől megvédtem volna

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony az első évforduló alkalmából nyilatkozott.

2023. május 17., 08:47

Szerző:

Berki Krisztián édesanyjával közöl friss interjút a Hot! magazin. Júlia asszony a legutóbb annak kapcsán került be a hírekbe, hogy Berki Mazsi megmutatta neki a fia halálának kivizsgálásáról szóló okiratot, amiből kiderül a halál oka – most arról beszélt, min ment keresztül az elmúlt egy évben a váratlan tragédia óta.

Júlia asszony tavaly május 6-án vesztette el a fiát, aki mindössze 41 éves volt a halálakor. Az édesanya így emlékszik vissza az azóta eltelt időre:

„ez az első év rettentően nehéz volt. Fájdalmas volt először úgy megélnem a karácsonyt, Krisztián születésnapját vagy éppen anyák napját, hogy ő már nincs. Tudom, hogy ezzel az érzéssel most már örökre együtt kell élnem, de remélem, idővel könnyebb lesz.”

A gyászoló édesanya arról is beszél, hogy például továbbra is várja fia hazaérkezését: akárhányszor becsönget valaki, az jut eszébe, hátha ő az. Éjszakánként meg is jelenik neki a fia:

„éjszakánként rengetegszer látom magam előtt, képtelen vagyok felfogni, hogy meghalt.”

Nemrégen készült el Berki Krisztián síremléke, és Júlia asszony el is ment fia sírjához:

„elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, hogy rettenetesen hiányzik, és hogy mindenkitől megvédtem volna. Ezeket nem mondtam neki, amikor még élt. Szerintem a fiam nem is tudta, milyen fontos volt nekem! Bármit megtettem volna érte! Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket.”

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)