Berki Krisztián édesanyja arról vallott, mi okozta fia halálát

Berki Krisztián halálával kapcsolatban tavaly több pletyka is felmerült, az édesanya most ezeket tisztázta.

2023. május 3., 08:23

Szerző:

Közeledik Berki Krisztián halálának első évfordulója. A botrányhős médiaszemélyiség elhunyta az egész országot megdöbbentette, hiszen Berki Krisztián mindössze 41 éves volt. Hogy halálát pontosan mi okozta, azzal kapcsolatban több pletyka is terjedni kezdett az elmúlt egy évben, de egyedül Berki Mazsi tudja az igazságot a halál okát vizsgáló eljárás eredményének ismeretében. Az özvegy most Berki Krisztián édesanyjával is megosztotta a vizsgálati eredményeket.

Júlia asszony a következőket mondta a Kiskegyed című lap szerint, elárulva, hogy tudomása szerint mi okozta fia halálát:

„nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem.”

Berki Krisztián egyébként annak idején maga is nyíltan beszélt arról, hogy egy időben szteroidokat használt, és hogy ez mennyi kárt tett a szervezetében.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)