Berki Mazsi végre betekintést enged a Berki Krisztián halála okát tartalmazó jegyzőkönyvbe: íme a részletek

Berki Mazsi az értesülések szerint csak egyvalakinek engedi majd, hogy belenézzen az iratba.

2023. április 24., 08:53

Szerző:

Lassan egy éve, hogy elhunyt Berki Krisztián, és bár a 41 évesen meghalt médiaszemélyiség az egész életét a nyilvánosság előtt élte, azt mégsem tudhatta meg a nagyközönség, hogy pontosan mi okozta váratlan halálát.

A Bors most azt írja, hogy ennek oka az, hogy az özvegy, Berki Mazsi úgy döntött, hogy nem tárja a nyilvánosság elé az egykori Fradi-vezér elhunyta után készült boncolási jegyzőkönyvet.

Nos, ebbe a bizonyos jegyzőkönyvbe, amely tartalmazza a halál okát, Berki Mazsi most betekintést enged, de csak egyvalakinek: Berki Krisztián édesanyjának.

Rengeteget cikkeztek a lapok arról az elmúlt egy évben, hogy mennyire megromlott a viszony Júlia asszony és menye között, de nemrégiben nagy fordulat állt be a két nő kapcsolatában és kibékültek egymással – végtére is Berki Mazsi Júlia asszony unokáját neveli.

Berki Krisztián édesanyja most többek között a következőket nyilatkozta a celeb halálának közelgő első évfordulója kapcsán:

„találkozom majd Mazsival is és az unokámmal és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni… Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal.”

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a halál okát Júlia asszony megosztja-e majd a nyilvánossággal.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)