Berki Krisztián édesanyja Berki Mazsiról: Lehet, hogy megtépem!

Berki Krisztián édesanyjának már Berki Mazsi édesanyja is szólt.

2023. január 19., 07:29

Szerző:

Berki Mazsi jelenleg Zanzibáron nyaral új párjával, és ezt nem tudja elviselni Berki Krisztián édesanyja. A nyilvánosan gyászoló anya Bors című lapnak nyilatkozott a nyilvánosan már nem gyászoló menyéről: azt mondja, kezdi lassan meggyűlölni tavaly májusban elhunyt fiának özvegyét.

Júlia asszonyt minden bizonnyal az olyan mosolygós posztok akasztják ki, mint például az alábbi.

„Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász?”

– mondja Júlia asszony, nehezményezve, hogy Mazsi egy folytatja az influenszerkedést az Instagramon. Ráadásul új kapcsolatban is van a hírek szerint, igaz, erről nem posztol soha semmit.

Berki Krisztián édesanyja már korábban is rengeteg negatív nyilatkozatot adott volt menyével kapcsolatban. Erre reagálva felhívta őt Berki Mazsi édesanyja, aki arra kérte Júlia asszonyt, hogy ne bántsa tovább a lányát. Júlia asszony nem reagált túl jól a másik nagymama kérésére:

„amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia?”

Sőt, Berki Krisztián édesanyja most még rá is tesz egy lapáttal, és nyilatkozatát egy fenyegetéssel zárja:

„Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakatéletét.”

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)