Berki Mazsi ezzel bántotta meg szenteste Berki Krisztián édesanyját

Berki Krisztián édesanyja elmondta, hogyan töltötte a karácsonyt: szomorú volt idén az ünnep.

2022. december 30., 10:52

Szerző:

Berki Mazsi és anyósa nincsenek túl jóban: Berki Krisztián édesanyja általában negatív dolgokat nyilatkozik májusban megözvegyült, továbbra is a médiafigyelem középpontjában álló menyéről, és ez most sem volt másképp. A fiát gyászoló Júlia asszony ezúttal a Blikk című lapnak adott egy rövid beszámolót arról, hogyan töltötte a karácsonyt, és sajnos nem elég, hogy az ünnepbe egy betegség is beleszólt, a nagymama még telefonon sem tudott beszélni elhunyt fia gyermekeivel.

„Egy hónapja lettem beteg, sajnos, súlyos tüdőgyulladásom volt, ezért nem tudtam Budapestre utazni. Most már jobban vagyok, Natikámat át is ölelhetem majd januárban, mert síelni megy”

– mondja Berki Krisztián édesanyja arról, hogy miért nem tudott találkozni az unokáival.

Sajnos azonban telefonon sem tudott velük beszélni, és az interjúból az derül ki, hogy ez igen rosszul eshetett Júlia asszonynak:

„Mazsit ugyanis hiába hívtam többször is 24-én, nem vette fel a telefont, és nem is hívott vissza. Tudom, más is van, aki ritkán láthatja az unokáját, mert mondjuk külföldön él, de legalább rendszeresen hall róla és beszélnek. Olyan boldog lennék, ha Mazsi a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is. De úgy látom, túl elfoglalt ehhez.”

Egyebek mellett szóba kerül még az interjúban egy fából készült gyöngyökből fűzött karkötő, amit Berki Krisztián előszeretettel viselt annak idején. A néhai médiaszemélyiség édesanyja nagyon örülne, ha ez a karkötő most nála lehetne, hogy fiára emlékeztesse, de egyelőre csak ígéretet kapott arra, hogy majd egyszer megkapja:

„Mazsi azt mondta korábban, hogy majd… De azóta sem kaptam meg, pedig ez egy szép karácsonyi ajándék lett volna. Ez nem ékszer, az értékét az adja, hogy a fiam csuklóján volt nap mint nap.”

Berki Mazsi talán azért lehet elfoglalt, mert igen aktív az Instagramon. Posztjaival hol reklámoz, mint például az alábbival, más posztjaiban pedig kislányát, Emmát szerepelteti, így a nagymama ha élőben nem is, a közösségi médiában mindenképpen találkozhat unokájával.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)