Berki Mazsi az anyagiakról vallott: Egyedül én fizetem a számlákat

Berki Mazsi elmesélte, hogyan éli a mindennapjait. 

2022. november 16., 09:35

Szerző:

Berki Mazsi az idei évben élete legnagyobb kihívásával találta szemben magát: elhunyt a férje, Berki Krisztián, ezért neki egyedül kell nevelnie a kislányukat, Emmát. Az özvegy az elmúlt hónapokban nem tétlenkedett: elutazott Balira, tábort szervezett, a vállalkozásával foglalkozott, majd a Dancing with the Stars színpadon a tánctudását is megmutatta. Most őszintén vallott arról, hogy milyen az élete. 

„Ahogy cseperedik, egy magabiztos édesanyára van szüksége, akit mosolyogni lát. Sokszor mégis elsírom magam a kislányom előtt”

- mondta a kislányáról Berki Mazsi a Hot magazinnak, amit a Blikk Rúzs szúrt ki. 

„Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, egyedül én fizetem a számlákat, én veszek szinte mindent”

- folytatta Berki Krisztián özvegye, aki hozzátette, hogy az anyukája és a családja szoktak segíteni, a kis Emmának is rengeteg ajándékot vesznek.

Berki Mazsi azt is elárulta, hogy muszáj volt bölcsődébe adnia a kislányát, mert nem tudta másképp dolgozni. Emma egyelőre heti három napot jár bölcsődébe, de szerencsére jól viseli, nem szokott sírni, így az anyukája is könnyebben ott tudja hagyni, amíg dolgozik. 

Az özvegy arról is beszélt, hogy valóban új párkapcsolata van-e: 

„Erre a válaszom, hogy nem tudhatjuk, hogy az élet ajándékai mikor érnek el hozzánk. Van, hogy éveket, évtizedeket kell várni, van, hogy csak hónapokat, napokat. Az ember vagy észreveszi, vagy elmegy mellette, de becsapós is tud lenni egy ilyen történet. Egy párkapcsolatot óvni kell, utólag úgy gondolom, hogy nem tett jót a kapcsolatunknak Krisztiánnal, hogy annak minden szegletét megmutattuk...”

- felelte Berki Mazsi.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)