Berki Krisztián milliókat rejtegetett Berki Mazsi elől

A Berki Krisztián által rejtegetett milliókhoz Berki Mazsi nem férhetett hozzá.

2022. november 24., 08:04

Szerző:

Berki Krisztián májusban hunyt el, és most a hagyatékával kapcsolatban szerzett meg új információkat a Blikk című lap. A médiaszemélyiség halála után olyan hírek láttak napvilágot, ami szerint a vagyonával gyakran kérkedő Berki igazából hatalmas adósságot hagyott maga után.

Most Berki Krisztián édesanyja árulta el a médiának, hogy ezeket az adósságokat a médiaszemélyiség édesapja azóta törlesztette. Berki Krisztián ugyanis milliókat tartott az édesapjánál külön, és Berki Ferenc nem engedte, hogy ehhez bárki hozzáférjen, még az özvegynek, Berki Mazsinak sem adta oda az összeget. Ehelyett arra használta fel, hogy törlessze a fia után maradt adósságokat.

„Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda”

– többek között ez szerepel Berki Krisztián édesanyjának új nyilatkozatában.

Júlia asszony arról is beszél, hogy egyetlen hitel azért még maradt, amit Berki Krisztián és Mazsi közösen vettek fel, és amit az özvegynek ezután egyedül kell törlesztenie.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)