Berki Mazsi és volt anyósa kapcsolatában drámai változás állt be

Rengeteg cikk született már arról, Berki Mazsi és Berki Krisztián édesanyja között milyen feszült a helyzet.

2022. október 19., 08:37

Szerző:

Berki Mazsi és elhunyt férjének édesanyja szerepel a Hot! magazin friss számának címlapján. Mint az újságból kiderül, egy olvasói fotóból lett a címlapsztori.

Egy olvasó ugyanis lefényképezte Berki Krisztián édesanyját az unokával, Emmával. A dolog olyan szempontból jó hír, hogy korábban Julika rengeteg rosszat nyilatkozott Berki Mazsiról: anyós és menye között elég rossznak tűnt a viszony. Olyan szempontból viszont mégsem különösebben újdonság, hogy a nagymama korábban már említette, hogy rendszeresen tud találkozni az unokájával:

„most hétvégén is voltam meglátogatni a kicsi Emmát, de Mazsival nem találkoztam, mert nagyon elfoglalt, a bébiszitter hozta le a kicsit, hogy láthassam.”

Nos, az egyik ilyen látogatást örökítette meg a Hot! magazin, és a lap a nagymamát, Julikát is megkérdezte a dologról. Ő megerősítette, hogy a találkozót valóban Berki Mazsi hozta össze, és ennek alapján az újság kész kijelenteni, hogy Berki Krisztián édesanyja és felesége kibékült egymással, ezen után bizonyára vége az ellenséges nyilatkozatoknak.

Berki Mazsi közben a Dancing with the Stars című vetélkedőben tűnik fel szombatonként. Eddig mindkétszer az utolsó előtti helyen végezte a párosok között, de a kiesést sikerült elkerülnie – szemben Rubint Rékával és Zimány Lindával.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)