Berki Krisztián újratemetését fontolgatja az édesanya, fontos okból

Berki Krisztián édesanyja úgy érzi, rossz helyen nyugszik a fia.

2022. október 12., 08:17

Szerző:

Berki Krisztián temetését május 26-án tartották a budapesti Farkasréti temetőben. Az azóta eltelt időben sok minden történt, többek között kiéleződött a konfliktus az elhunyt médiaszereplő édesanyja és özvegye között. A dolog ott tart jelenleg, hogy Berki Krisztián édesanyja, Júlia azt kifogásolja, hogy a fiát nem Budapesten kellett volna eltemetni.

Az édesanya ugyanis már régen elvált Berki Krisztián édesapjától, de a volt házastársakat közös fiuk elvesztése a Bors szerint újra összekovácsolta, és azóta naponta beszélnek. Arra is közösen döbbentek rá, hogy mennyivel jobb lenne, ha a fiuk nem Budapesten lenne eltemetve, hanem Tatabányán, ahol az édesanya lakik, és ami Berki Krisztián szülővárosa. Ezt egyébként Júlia asszony tegnapi interjújában is említette, méghozzá abban az összefüggésben, hogy szerinte Berki Mazsi úgysem látogatja volt férje sírját, úgyhogy Berki Krisztián Tatabányán legalább az édesanyjához közel lenne, aki viszont naponta kilátogatna a sírhoz.

Berki Krisztián édesanyja azt mondja, már megtették az első lépéseket az újratemetés érdekében, de az özvegy, Berki Mazsi hozzájárulása nélkül az egészből nem lehet semmi. Berki Mazsiról és Berki Krisztiánnal született kislányukról, Emmáról beszélve Júlia asszony azonban azt érzékelteti, hogy annyira azért mégsem romlott meg a viszony közte és fia özvegye között:

„Emma nagyon aranyos kislány. Jó lenne, hogy gyakran tudnánk találkozni, hogy megismerjen, és kötődjön hozzám. Nagyon szeretném ezt és úgy érzem, hogy Mazsi is nyitott erre, vagyis ebben a témában igazán reményteli a helyzet köztünk.”

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)