Berki Mazsi új szerelme Berki Krisztián jóbarátja lehet

Beindultak a pletykák arról, hogy Berki Mazsi máris új kapcsolatban lehet, és vannak híresztelések arról is, hogy kivel.

2022. szeptember 15., 09:08

Szerző:

Berki Mazsi éppen a Dancing with the Starsban való szereplésére készül, de a héten vele kapcsolatban a közvéleményt inkább egy másik téma foglalkoztatja: többen is állítják, hogy Berki Krisztián özvegye újra kapcsolatban van. A májusban elhunyt médiaszemélyiség édesanyja is beszélt erről, hogy fiának özvegye közel kerülhetett egy másik férfihoz, és most újabb híreszteléseket szellőztet meg erről a Blikk.

Berki Mazsi és a szóban forgó másik férfi nem hajlandó erről a témáról nyilatkozni, de most annyi derült ki, hogy a Zoltán keresztnevű üzletember luxusautókkal foglalkozhat, és Berki Krisztián baráti köréhez tartozott – így aztán ismerték már egymást korábbról is.

Az özvegy a nyáron hosszabb időre Balira utazott, és a híresztelések szerint ide Zoltán is elkísérte, majd együtt nyaraltak Siófokon is.

A Blikk Berki Krisztián édesanyját érte utol, aki többek között a következőket mondta volt menyéről:

„amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz.”

Berki Mazsiról írtuk korábban

Fotó: Berki Krisztián elhanyagolt sírhelye miatt támadják Berki Mazsit

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)