Berki Mazsi összejött egy gazdag üzletemberrel a pletykák szerint

Íme, mit lehet eddig tudni Berki Mazsi állítólagos új szerelméről.

2022. szeptember 14., 08:07

Szerző:

Berki Mazsit augusztusban egy ponton Nádai Anikó exével, Kovács Dániel Richárddal boronálták össze a pletykák, majd Berki Krisztián édesanyja arra utalt, hogy volt menye egy férfival nyaralt.

„Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe”

– mondta szeptemberben a gyászoló édesanya utalva arra, hogy Berki Mazsi elvállalta a szereplést a Dancing With The Starsban.

Nos, most a Blikk azt írja, hogy tovább erősödnek a pletykák arról, hogy Berki Krisztián özvegye új kapcsolatban lehet. A lap névtelen szemtanúkat szólaltatott meg, akik a kismamát szórakozni, sőt, csókolózni látták egy magas, izmos férfival, és megszólalt egy bennfentes is, aki ugyan szintén névtelen, viszont állítólag személyesen ismeri Berki Mazsit. Ő többek között a következőket mondja az özvegy új partneréről, Zoltánról:

„sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben.”

Sokan sok mindenért kritizálták Berki Mazsit, és nyilván lesznek, akik azt is rossz szemmel nézik, hogy alig négy hónapja, hogy a férje elhunyt, és már új szerelme van, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy Berkiék házassága már jóval korábban megromlott, egy időre szét is költöztek.

Berki Mazsiról írtuk korábban

Fotó: Berki Krisztián elhanyagolt sírhelye miatt támadják Berki Mazsit

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)