Ezt mondják a szemtanúk Berki Mazsi és Nádai Anikó exének közös estéjéről

Berki Mazsi még szerda este bulizott együtt Nádai Anikó első gyermekének apjával. Íme, mit mondanak a szemtanúk.

2022. augusztus 19., 08:12

Szerző:

Zalatnay Sarolta (fel)új(ított) dalának bemutatóján járt Berki Mazsi szerda este. Amint arról több fénykép is készült, Berki Krisztián özvegye a rendezvényt Kovács Dániel Richárd társaságában töltötte, aki az RTL tévés rendezőjeként ismert, valamint arról, hogy öt évig volt együtt Nádai Anikóval, akivel közös kisfiuk is született hét évvel ezelőtt.

Maga Berki Mazsi mindössze ennyivel kommentálta az estet egy azóta eltűnt Instasztoriban:

„véletlen egy asztalhoz kerültünk Kovács Dániel Richárddal...”

A Blikk azonban olyan embereket szólaltatott meg, akik ott voltak a partin, és közöttük van, aki azt állítja, hogy Berki Mazsi és a férfi már együtt érkeztek. Egy másik szemtanú a következőket teszi hozzá:

„mindvégig egymás mellett ültek és beszélgettek, láthatóan bizalmas, közeli kapcsolatban vannak. Szinte senkivel nem foglalkoztak, csak egymás társaságát élvezték.”

A kombinálás és a beszólogatás ennyitől természetesen be is indul, hiszen a közösségi média felhasználói között rengetegen vannak, akik úgy érzik, hogy ők tudják a legjobban, hogy Berki Mazsinak hogyan kell viselkednie a férje halála után három hónappal. A kedélyeket egy másik szemtanú nyilatkozata hűtheti le remélhetőleg, íme egy rövid részlet az ő szavaiból:

„Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin.”

Berki Mazsiról írtuk korábban

Fotó: Berki Krisztián elhanyagolt sírhelye miatt támadják Berki Mazsit

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)