Berki Krisztián édesapja megrázó nyilatkozatot tett: Az egész életem tönkrement

Berki Krisztián édesapja teljesen összetört fia halála óta.

2022. november 9., 10:25

Szerző:

Berki Krisztián édesapja a halottak napja alkalmából készült TV2-es riport után most a Hot! magazinnak is nyilatkozott. A májusban elhunyt médiaszemélyiség szülei közül eddig inkább az édesanyától hallottunk, így különösen megrázó most Berki Ferenc nyilatkozata.

Berki Krisztián szülei 30 éve váltak el, de most fiuk halála újra közelebb hozta őket egymáshoz – mint ahogy összetartó erőt jelent két közös unokájuk is, azaz Berki Krisztián két kislánya, Berki Natasa Zselyke és Berki Emma Katerina.

Berki Ferenc most többek között a következőt meséli arról, mennyire nehéz számára megküzdeni a ténnyel, hogy elvesztette a fiát:

„Krisztián halála után az egyik szomszéd odaállt elém, majd azt kérdezte: »Túltetted már magad a fiad halálán?« Ökölbe szorult a kezem, és azt válaszoltam neki, hogy ha majd az ő fia meghalt, én is megkérdezem tőle, túltette-e magát rajta... Nem lehet erre mit mondani; az emberek nagyon csúnyán tudnak viselkedni. Van, hogy megkérdezik, mit érzek. Az egész életem tönkrement, azt érzem. Volt egy fiam, az egyetlen fiam, akit eltemettem.”

Berki Ferenc azt mondja, úgy érzi, hogy a fia halálával az ő lelkéből is meghalt egy darab.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)