Berki Krisztián édesanyjának elege van Berki Mazsiból: úgy döntött, hogy a gyámügyhöz fordul

Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi kapcsolata nagyon megromlott. 

2023. január 3., 08:12

Szerző:

Berki Krisztián halála óta Mayer Júlia és Berki Mazsi között egyre viharosabb a kapcsolat, sőt most úgy tűnik, hogy a két nő legközelebb a gyámügyön találkozhat. Az elhunyt médiaszemélyiség édesanyja sérelmezi, hogy nem láthatja az unokáját, ezért jogi útra szeretné terelni az ügyet. 

„Hívtam Mazsit kétszer, hogy megbeszéljük, hogy hogy legyen a karácsony, de egyszer sem vette fel a telefont és vissza sem hívott. A kislánnyal nagyon régen találkoztunk már, még a születésnapi ajándéka is itt van. Emma november ötödikén született, vagyis másfél hónappal az első születésnapja után sem láthattam”

- mondta Mayer Júlia a Borsnak

Berki Krisztián édesanyjának vigaszt nyújthat, hogy jó kapcsolatot ápol a másik unokájával, Natasa Zselykével, valamint a kislány édesanyjával, Hódi Pamelával. 

„Azt hiszem, hogy akármennyire is fáj a szívem, ez volt az utolsó hívás részemről. Ha a menyem nem akarja velünk tartani a kapcsolatot, én nem fogok erőszakoskodni. Majd megoldjuk másként az unokám láthatását. Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem”

- mondta a lapnak Berki Krisztián édesanyja. 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)