A Berki Krisztián halála utáni napokról elképesztő dolgot árult el Hajdú Péter

Hajdú Péter nem hisz az ilyesmiben, de szerinte megjelent a házában Berki Krisztián szelleme.

2022. december 16., 08:18

Szerző:

Hajdú Péter a Frizbi TV felvételén Sebestyén Balázzsal beszélgetett, és itt mesélt el egy történetet, ami idén májusban, nem sokkal Berki Krisztián halála után esett meg.

Elöljáróban érdemes tudni, hogy Hajdú Péter és Berki Krisztián közeli barátok voltak. A műsorvezető-producer az elsők között gyászolta a közösségi médiában a megdöbbentő körülmények között meghalt médiaszemélyiséget, akiről aztán azt nyilatkozta, hogy Berki neki köszönhette a médiakarrierjét.

Nos, Hajdú Péter így számol be a májusi eseményekről, amelyet párjával, Láng Eszterrel együtt éltek át.

„A tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó. Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, egymást kérdeztük, hogy hallottad? Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás. Eszti mondta, hogy a kondigép zúg, de megyek föl a gyerekhez. Gondoltam akkor biztos az elem, kiszedem a kondigépből az elemet. Elkezdtem hátulról szétszedni azt a kis kijelzőt. De nem tudtam, és most jön a lényeg, esküszöm, hogy így történt: előrejöttem, és mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki. Szóltam Eszternek, hogy jöjjön le, le is jött és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjünk el innen. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben”

– idézi Hajdú Péter szavait a Blikk. A műsorvezető-médiaszemélyiség ezek után felkeresett valakit, aki állítása szerint el tud engedni szellemeket, és ez a férfi mondta aztán nekik, hogy ott van velük Berki Krisztián szelleme. A férfi elment még aznap éjjel Hajdúék lakására, és távozásra bírta Berki Krisztián szellemét.

Hajdú Péter műsora Sebestyén Balázzsal ma, azaz péntek este 19:00-től látható a Frizbi TV YouTube csatornán.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)