Íme, Berki Krisztián kinek köszönhette médiakarrierjét

Berki Krisztián egy bizonyos híresség egy bizonyos műsora révén lett országszerte ismert annak idején. Itt a teljes sztori.

2022. május 7., 10:29

Szerző:

Berki Krisztián pénteki elhunytának híre az egész országot megrázta, és több médiaszemélyiség is visszaemlékezett az egykori Fradi-vezérre. Így tett többek között az a producer-műsorvezető is, aki szerint Berki Krisztián neki köszönheti, hogy országszerte ismert lett: Hajdú Péter.

Hajdú az RTL Klubnak nyilatkozva idézte fel, hogyan kezdődött minden.

„Nagyon jól ismertem, és a médiakarrierjét nekem köszönheti, amit ő többször el is mondott. Annak idején még a Frizbiben láttam őt vendégül, és nagyon érdekes volt ez az interjú, mert úgy hívtuk be, hogy ő egy nem túl kedvelt Fradi-vezető volt akkoriban, illetve pont akkor jött el a Fraditól és különböző zűrjei voltak. És én mint fradista azt gondoltam, hogy na majd én meg fogom szorongatni. Ritkán, de történt már velem ilyen: a beszélgetés alatt megkedveltem. Annyira összeszedetten és annyira jól válaszolt és annyira jófej volt, hogy annyira megkedveltem őt a beszélgetés végére, aztán aztán privátban is találkoztunk több alkalommal. Így indult a mi kapcsolatunk, voltunk közösen nyaralni, az utolsó tévés műsorait nekem köszönheti, nálunk volt a Life TV-n. Sőt, annak idején még a konkurenciátokhoz [a TV2-höz] az Édes életbe én ajánlottam be”

– meséli a műsorvezető, aki az elsők között tett ki posztot péntek délelőtt megemlékezve barátja haláláról. Berki Krisztián halála miatt Hajdú Péter csatornáján, a Life TV-n tegnap műsorváltozás is volt. Íme a teljes interjú.

További megemlékezések Berki Krisztiánról

Berki Krisztiánról egy soha nem hallott történetet mondott el Schmuck Andor

Tóth Andi felháborodott kirohanást posztolt Berki Krisztián halála kapcsán

Vujity Tvrtko nagy igazságot mondott Berki Krisztián halálával kapcsolatban

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)