Berki Mazsi olyat tett, amit régen nem: így emlékezik Berki Krisztiánra

Berki Mazsi most emlékezett meg Berki Krisztián halálának első évfordulójáról.

2023. május 12., 07:31

Szerző:

Május 6-án, azaz szombaton volt egy éve, hogy meghalt Berki Krisztián, és Berki Mazsi özvegyen maradt 6 hónapos kislányával. Rengeteg dolog történt az azóta eltelt 12 hónapban, és mint korábban, továbbra is a figyelem (és sok kritika) középpontjában állt az özvegy.

Berki Mazsi sok támadást kapott az elmúlt időszakban, hogy nem gyászol, vagy legalábbis nem gyászol elég látványosan, többek között volt anyósa is megfeddte ezért, akivel azonban nemrég kibékültek.

Berki Mazsi maga többször is hangoztatta, hogy attól még, hogy új párja lett, hogy rengeteg időt töltött nyaralással külföldön, hogy tévéműsorokban szerepel, hogy nem posztol volt férjéről nap mint nap, ez nem jelenti azt, hogy ő ne gyászolna – csak a maga módján teszi ezt.

Mindenesetre talán támadásokat kapott megint amiatt, hogy férje halálának első évfordulójáról sem emlékezett meg a hétvégén, így csütörtök este olyat tett, amire már régen nem volt példa. Berki Mazsi Instagramján megjelent egy fotó, amin Berki Krisztián tartja a karjaiban a kis Berki Emma Katerinát, és a kép alatt az özvegy részletesen ír a gyászáról. Posztjában figyelmeztet, hogy nem szeretné, ha a képet vagy a szöveget más oldalak átvennék, ezért mi sem tesszük azt – az Instagramon ide kattintva tudja megnézni-elolvasni a posztot.

Berki Krisztián szintén sokat vitatott síremléke egyébként elkészült az évfordulóra, erről ide kattintva olvashat részletesebben.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)