Berki Mazsinak bejárónője van, de a múltkor maga hajtogatta össze a ruhákat: Egész házias lettem

Berki Mazsi azt mondja, 14 éves kora óta dolgozik, így a pénzből mindig is bejárónőt fogadott, így több időt tölthet a kislányával.

2023. április 26., 08:34

Szerző:

Megjelent a Hot! magazin új száma, és a lapban interjút ad többek között Berki Mazsi is.

Csaknem egy éve már, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt, és az özvegy az interjúban arról beszél, hogy ha lassan is, de halad előre a trauma feldolgozásában. Mesél kislányáról, Berki Emma Katerináról is, méghozzá a következő történetet:

„sokat fejlődött, folyamatosan pakol a lakásban. Hamar rendetlenséget csinál, azaz szeret »segíteni«. A múltkor gyanús volt, hogy csöndben van, megnéztem, és a gyanú beigazolódott: sorban dobálta ki a vasalt ruhákat a szekrényből. Én szépen újra összehajtogattam. Magamhoz képest egész házias lettem, nincs bajom a házimunkával, de bevallom, ebben van segítségem.”

A fentiekhez hozzátartoznak azonban a következők is:

„ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm. Fontos számomra a rend, és örülök, hogy van segítségem.”

Berki Mazsi a hétvégén például szafariparkban volt a kislányával, ráadásul ha nem is Hódi Pameláékkal együtt, de mindenképpen velük egyszerre.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)