Megdöbbentő, Berki Mazsi kivel vitte közös programra a kislányát

Berki Mazsit egy olyan nő társaságában fotózták le, akire senki nem számított.

2023. április 25., 12:44

Szerző:

Egy nagy békülésről szóltak a hírek az elmúlt hetekben Berki Mazsi kapcsán. Az özvegy ugyanis kibékült egy évvel ezelőtt elhunyt férje anyjával, pedig Júlia asszony tavaly még igen kemény nyilatkozatokban támadta Berki Mazsit.

De van még egy nő, akivel híresen rossz viszonyban volt Berki Mazsi. Berki Krisztián első gyermekének anyja, Hódi Pamela ugyanis másfél évvel ezelőtt még nyilvánosan szólt be Berki Mazsinak.

„Mi a jó büdös francot képzel ez a nő? Te bonus mommy, hogy tanulnál meg inkább egy cseppnyi tiszteletet egy édesanya iránt!!! Remélem, hamarosan megérkeznek számodra is egy édesanya igazi érzései, de ezt az érzést ne tudd meg soha, amit te okozol más édesanyának!!! MÉG NEKED SEM KÍVÁNOM! Szégyelld magad újra és újra. Önzetlenül nem megy a szeretet... Ilyen magatartást életemben nem láttam egy új pár részéről sem. Ezt is kifogtam. A fotón a lányommal szerepel természetesen”

– írta 2021 novemberében Hódi Pamela az Instagramon.

Nem sokkal később megszületett Berki Mazsi kislánya, majd fél év múlva váratlanul elhunyt Berki Krisztián. A médiaszemélyiség halálakor már lehetett tudni, hogy a tragédia közelebb hozta egymáshoz Hódi Pamelát és Berki Mazsit, de még mindig nagy meglepetésnek számít, hogy az egykor egymás ellenségeinek tekintett két nő most közös programot szervezett.

A Bors szúrta ki ugyanis, hogy mindketten a Richter Safari Parkból posztoltak a hétvégén, ami azt jelenti, hogy egyszerre voltak ott. Tekintettel arra, hogy Hódi Pamela kislánya, Berki Natasa Zselyke és Berki Mazsi kislánya, Berki Emma Katerina féltestvérek, minden bizonnyal egy közös programról lehetett szó, nem pusztán egy véletlen egybeesésről.

A parkban Berki Mazsiék egy zsiráffal fényképezkedtek, Hódi Pameláék szintén.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)