Berki Krisztián halála közelebb hozta egymáshoz Berki Mazsit és Hódi Pamelát

Egymás támaszai lettek ezekben a nehéz időkben. 

2022. május 13., 07:19

Szerző:

Habár az évek során többször alakult ki konfliktus a két nő között, Berki Krisztián halála miatt most a viszálykodás helyett inkább támogatják egymást. Egy Hódi Pamelához közelálló forrás elmondta, hogy mindketten nagyon nehéz időket élnek át.

„Pamelának szakításuk után nagyon megromlott a viszonya Krisztiánnal, éveken keresztül a médiában, a nyilvánosság előtt zajlott a harcuk. Neki most elsősorban a kislánya miatt kell erősnek maradnia, de közben igyekszik támogatni a megtört Mazsit is. Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni. Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről. Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot”

- nyilatkozott a Borsnak az ismerős.

Berki Mazsi és Hódi Pamela az egykori focista halála után arról is egyeztethetett, hogyan kommunikálnak a közösségi-oldalaikon: mindketten egy fekete-fehér fotóval búcsúztak, valamint a posztjukat úgy kezdték, hogy „a fájdalmunk leírhatatlan”. Azóta egyikőjük sem szólalt meg újra a közösségi médiában.

Tavaly a két nő között igen csak elmérgesedett a viszony, miután Berki Mazsi posztolt egy képet Hódi Pamela kislányával, amelyen olyan pólóban volt látható, amire az volt írva, hogy „bonus mummy”, azaz bónusz anyuka. Később Berki Mazsi egy nyilvános posztban kért bocsánatot, mert elmondása szerint saját kislánya, Emma Katerina megszületése után rájött, hibázott és sok minden átértékelődött benne. 

Még több hír Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

Berki Krisztián édesanyja szerint unokája sosem fogja feldolgozni a tragédiát

Berki Krisztián édesapja összetört a fia halála után

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)