Kiderült, Berki Mazsi hány céget alapított tavaly nyár óta: növekszik a birodalom

Berki Mazsi már a házassága alatt is vállalkozástulajdonos volt, de a nyár óta megszaporodtak az érdekeltségei.

2023. március 2., 08:44

Szerző:

Berki Mazsi vagyoni helyzetének nézett után a Blikk című lap a nyilvános céges adatbázisok felhasználásával. Berki Krisztián a médiakarrierje nagy részét azzal töltötte, hogy fitogtatta, milyen tehetős. Gazdagságát az életében is sokan kétségbe vonták, halála után pedig olyan hírek láttak napvilágot, hogy tetemes adósság maradhatott utána.

Ezzel együtt Berki Mazsinak férje haláláig öt vállalkozásban lett tulajdonrésze, ami mellé jön az influenszerkedés. Kis híján 250 követőjének hetente többször is reklámoz termékeket, az Instagramon posztjainak a zöme olyan, mint az alábbi: egy márkát vagy terméket ajánl a többi felhasználónak.

A Blikk ezen kívül azt írja, hogy úgy tűnik, Berki Mazsi férje halálát követően méginkább gazdagodni kezdett, vagy legalábbis egyre több olyan vállalkozás indul, amelyben az özvegy tulajdonrésszel bír.

„Tavaly nyár óta három cég alapításában vett részt, ezek közül az első az M&O Business Enterprises Kft., melyet tavaly júniusban hoztak létre Krisztián korábbi üzlettársával, Nagy Olivérrel”

– írja a lap a nyilvános cégadatbázisra hivatkozva. A három új vállalkozás közül ez az első babaholmikat forgalmaz, a másik kettő pedig az Emmazsi nevű reklámügynökség és a textiláruk előállításával foglalkozó Flora Baby Hungary Kft.

Mindezzel párhuzamosan Berki Mazsinak új párkapcsolata is indult, a szerelmével január-februárban egy csaknem két hónapos időszakot töltöttek egy egzotikus luxusszállodában.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)