Berki Mazsi férje megcsalásáról beszélt: A Jóisten a tanúm!

Berki Mazsi elárulta, hogy tavaly a tragédia hatására a kislánya megtorpant a fejlődésben.

2023. február 16., 11:48

Szerző:

Berki Mazsi és anyósa közös interjút adtak a Story magazinnak. Berki Krisztián édesanyja és menye korábban megdöbbentően kemény nyilatkozatháborút vívtak, de ennek most vége. Azt mondják, ez az első és egyben utolsó közös interjújuk.

Berki Krisztián édesanyja félreértésnek nevezi a friss interjúban a korábbi ellentétet, és hozzáteszi, hogy

„igazából harag sosem volt köztünk”,

pedig egy hónapja sincs még, hogy azt nyilatkozta, hogy a legszívesebben megtépné Berki Mazsit.

Az özvegy így fogalmaz a konfliktusról:

„mikor az embert ekkora veszteség éri, akkora a fájdalma, hogy meggondolatlanságok is kicsúszhatnak a száján. De nem vagyok haragtartó típus, szeretem a békét és a nyugalmat. Mamával már átlátjuk, hogy egyes médiumok direkt generáltak vitát közöttünk.”

Berki Mazsi új párkapcsolatával kapcsolatosan felmerült, hogy az esetleg már férje halála előtt elkezdődhetett. A megcsalásról szóló pletykákat a következőképpen cáfolja:

„a Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt. Egy hónapot adtam magamnak a gyászra, amit – bárhogy próbáltam elkerülni – rajtam keresztül a kislányom is megélt. Emma egy-két hónapra meg is állt a fejlődésben. Miatta sem élhetek a múltban, neki boldog anyukára van szüksége, és azt gondolom, nem bűn, ha szeretnék még az lenni.”

Berki Mazsi egyébként január 15-én jelentette be az Instagramon, hogy Zanzibárra utazott, és tegnapi posztjából úgy tűnik, hogy még mindig ott van.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)