Videó: kiderült, melyik méregdrága luxushotelben romantikázik Berki Mazsi a szerelmével

Berki Mazsi és a szerelme elhagyták az országot. 

2023. február 20., 07:11

Szerző:

Kiderült, hogy Maldív-szigeteken nyaralgat Berki Mazsi! Berki Krisztián özvegye és az új párja, Zoltán még hivatalosan nem vállalták fel a kapcsolatukat, de már többször kapták őket lencsevégre Budapesten is. Azt kevesen tudják, hogy az influenszer édesanyja és a társaság amellyel utazott egy kisebb botrányt is csapott a február 8-án, Dohába tartó járaton. 

Úgy négy sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Qatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen

- írta egy felháborodott szemtanú egy online portálnak, amit a Bors szúrt ki. 

A lap azt is kiderítette, hogy bizony nem egy pénztárcabarát utazáson vesz részt Berki Mazsi és az új párja, ugyanis a luxushotelben, ahol megszállnak, éjszakánként közel 400 ezer forintot kell kifizetniük. Mivel a pár már közel 2 hete kint tartózkodik, így a szállásuk nagyjából 5 millió forintban lehet. 

A szállodakomplexumban 10 étterem található, valamint rengeteg sportolási lehetőség. A tengerre épült villákban pedig saját medence és terasz is várja a pihenni vágyókat. 

Íme, egy videó a luxusszállodáról: 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)