Megdöbbentő vádak: Berki Mazsi már Berki Krisztián halála előtt együtt lehetett a mostani párjával

Elképesztő információk láttak napvilágot Berki Krisztián és Berki Mazsi kapcsolatáról.

2023. február 8., 07:43

Szerző:

Berki Mazsiról Berki Krisztián egyik ismerőse tálalt ki. A neve elhallgatását kérő ismerős azt állítja, hogy az izomceleb már a halála előtt is nagyon maga alatt volt, mert hetek óta gyanakodott, hogy a felesége megcsalja, sőt sms-eket is talált, amelyek bebizonyították, hogy nem téved.

„A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és – megmondom őszintén – nem is bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik” 

- mesélte a neve elhallgatását kérő ismerős a HOT! Magazinnak.

Az ismerős egy balhéról is beszámolt, aminek az lett a vége, hogy Berki Krisztián vonattal utazott vissza Budapestre:

„De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Kisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, majd otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira” 

- mondta Berki Krisztián barátja.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)