Tóth-Hódi Pamela elárulta, szerinte mi lehetett Berki Krisztián utolsó gondolata a halála előtt

Tóth-Hódi Pamela először nyilatkozott kislánya édesapjának haláláról.

2023. szeptember 7., 08:09

Szerző:

Tegnap volt egy éve és négy hónapja, hogy meghalt Berki Krisztián, és a botrányos-tragikus sorsú médiaszemélyiség volt párja, Tóth-Hódi Pamela most látta elérkezettnek az időt arra, hogy először beszéljen egykori szerelme haláláról. A Story magazinnak nyilatkozott, ezért ő látható a legújabb, ma megjelent szám címlapján.

Berki Krisztián és Tóth-Hódi Pamela közös kislánya, Berki Natasa Zselyke most 8 éves. Ő volt ott azon az estén és reggelen, ő találta meg édesapja holttestét. Erről a traumatikus pillanatról és az azt követő időszakról is nyilatkozik Tóth-Hódi Pamela a lapnak, többek között a következőket mondva:

„az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet.”

Tóth-Hódi Pamela tudott volt párja problémáiról, de úgy gondolja, ezek ellenére elképzelhetetlen, hogy Berki Krisztián szándékosan vetett volna véget az életének:

„tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: »basszus, a Nati benn van a szobában!«”

Tóth-Hódi Pamela volt párja későbbi élettársával, Berki Mazsival nagy viszályban volt ebben az időszakban, de kapcsolatuk a jelek szerint azóta rendeződött. Berki Mazsi neveli Berki Krisztán másik kislányát, a lassan két éves Berki Emma Katerinát.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)