Berki Mazsi vallomása: így tudta meg, hogy Berki Krisztián megcsalja

Berki Mazsi még a kórházban volt a szülés után, amikor Berki Krisztián elment egy másik nőhöz.

2023. október 24., 09:14

Szerző:

Két héttel ezelőtt a Nyerő Páros egyik játékosa mesélte el, hogy éppen szült, amikor megtudta, hogy a férje megcsalta, most kiderült, hogy Berki Mazsi és Berki Krisztián esetében is ugyanez volt a helyzet.

A tavaly májusban elhunyt, botrányos életű médiaszemélyiség özvegye a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban fog szerepelni, és volt férjéről olyasmiket árul el, amiről eddig nem lehetett tudni, bár azért sokan sejtették. Az mindig is nyilvános volt, hogy nem sokkal a szülés után megromlott Berkiék házassága, és ebben az időszakban az ekkor már kétszeres édesapa posztolt egy olyan videót, amin egy ismeretlen nő tűnt fel. A kommentelők azonnal azt gyanították, hogy új szerelem léphetett be Berki Krisztián életébe, de a médiaszemélyiség azonnal cáfolta, hogy ez lenne a helyzet. Mindez 2022 februárjában volt, négy hónappal kislánya születése után és három hónappal Berki Krisztián halála előtt.

Most Berki Mazsi a következőket meséli majd Hajdú Péter műsorában, aminek tartalmából a Blikk szerzett meg egy hosszabb előzetest. Az özvegy többek között a következőket mondja:

„nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak.”

Berki Mazsi annyit mond el erről a bizonyos nőről, hogy ő is ismerte, mert az illető Berki Krisztián egyik üzleti partnere volt. Miatta tűnt el az apuka a szülőszobáról:

„nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött. Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki.”

A Blikk megírja továbbá, hogy a műsorban szóba kerül majd többek között az is, hogy Berki Mazsi a lányára tekintettel nem árulja el, mi szerepel volt férje boncolási jegyzőkönyvében a halál okaként.

Az Instagramon már fent van a péntek estétől megtekinthető műsor beharangozója.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)