Az RTL sztárja párja félrelépéséről vallott: Én se vagyok hibátlan, de...

A Nyerő Páros egyik játékosa vallotta be: éppen a szülőszobán volt, amikor megtudta, hogy gyermekének az apja félrelépett.

2023. október 6., 11:02

Szerző:

Családi viszály, félrelépés – drámai jeleneteket hozott a Nyerő Páros, amiben végre anélkül drámázhatnak médiaszemélyiségek, hogy úgy kéne csinálni, mintha a műsor a főzésről vagy az éneklésről szólna.

Vastag Csaba és párja, Domján Evelin például arról vallottak az RTL celebvetélkedőjében, hogy az énekes apja helyteleníti fia házasságát, el se ment az esküvőre. Domján Evelin szerint férje családja azért nem szereti őt, mert azt gondolják róla, hogy nem dolgozik, holott ő segíti Vastag Csabát mindenben.

Még drámaibb történetet mesélt el szintén könnyek között Jákli Mónika, aki Boráros Gábor MMA-harcos párja. Ő azt vallotta be, hogy kislányuk születésekor, a szülőszobán tudta meg, hogy a gyerek apja félrelépett.

„amikor megszületett Zora, mi nem voltunk együtt négy hónapot, mert amikor a kórházban voltam, akkor tudtam meg, hogy Gábor nem volt hozzám hűséges. Nem is tudom, hogy ezt hogyan éltem túl. Nem tudok választ adni erre. Nyilván az ember magában keresi a hibát, hogy ez miért van. Én se vagyok hibátlan, biztos volt sok hibám, hogy ez ide vezetett, de 11 év nagyon hosszú idő. Nem tudom, mit megadnék azért, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, mert annyira fájdalmas időszak volt. Nem is tudom, hogyan éltem ezt meg egyedül!”

A megélni szó ugyan nem igazán ezt jelenti, de persze attól még értjük, mire gondol Jákli Mónika az alábbi, megrázó videóban, amiben Boráros Gábor hozzáteszi, hogy aztán rájött, hogy a félrelépéssel nemcsak a párjának okoz fájdalmat, hanem saját magának és a saját családjának is. Alább lehet végignézni a jelenetet.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)