Máris továbblépett volna? Berki Krisztián oldalán ismeretlen nő tűnt fel

Berki Krisztián a szauna új funkcióját fedezi fel rózsaszín felsőbe öltözött kísérőjével, de megválaszolta a dolgot.

2022. február 22., 16:01

Szerző:

Berki Krisztián olyan videót posztolt, aminek nyomán nagy kombinálás indult be a kommentszekcióban. A felvétel alapvetően azt hivatott bemutatni, hogy a médiaszemélyiség meg akarta mikrózni az ebédjét, de áramszünet volt, mégis talált egy jó megoldást: betette az ételt a szaunába, mert ott még meleg volt.

A videóban azt kell nézni, amikor Berki Krisztián kinyitja a szauna ajtaját: az üvegen visszatükröződik, hogy áll mellette egy ismeretlen nő, rózsaszín felsőben.

Több kommentelő is volt, aki rögtön kombinálni kezdett, hiszen sokan tudják, hogy válságban van Berki Krisztián házassága, és jelenleg ott tartanak, hogy nem biztos, hogy együtt fogják-e folytatni a feleséggel, Berki Mazsival. „Jézusom ha jól látom megint egy újabb nő. Csalódás! Rossz választás! Úgy látszik, nem tudta megmenteni a 2. házasságot se!” – írja az egyik hozzászóló. Az ő számára Berki Krisztián a következő választ adta, hogy a pletykáknak elejét vegye:

„Úgy látszik?! Azta, most lebuktam, hogy Olimpia is ott van a wellnessben, de még vagy 50 nő is ott van velünk minden edzésen! Köszönöm, hogy szólt, de én is ott voltam! Úgy[hogy] látás és gondolkodás helyett inkább kérdezzen!”

Ezek a kommentelők mindent kiszúrnak!

Tóth Gabi megkapta a harmadik oltást, de valakinek feltűnt egy furcsaság az erről publikált képeken

Erdélyi Mónika orbitális bakit vett észre a Farm VIP adásában

Labancz Lilla átlátszó fürdőruhában bődületeset villantott, de valami mintha hiányozna a képről

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)