Tóth Gabi megkapta a harmadik oltást, de valakinek feltűnt egy furcsaság az erről publikált képeken

Az illető az Instagramon kérdezett rá a dologra, íme Tóth Gabi válasza.

2021. november 12., 10:26

Szerző:

Tóth Vera, Tóth Gabi és Krausz Gábor szerdán kapták meg a harmadik adag oltást a koronavírus ellen Dr. Merkely Bélától. Erről mindkét énekesnő publikált fotókat a közösségi médiában, a fentit Tóth Vera posztja tartalmazta, de ide kattintva lehet megnézni Tóth Gabi fényképeit is. A jelenettel kapcsolatban feltűnt azonban valakinek egy furcsaság, amire később rákérdezett az énekesnőnél.

Csütörtök este Tóth Gabinak kérdéseket lehetett küldeni az Instagramon keresztül, és a 33 éves médiaszemélyiség néhányra külön videóban válaszolt. Az alábbi kérdést minden bizonnyal a fenti fotók inspirálták.

„Miért van sokszor füledben a fülhallgató?”

– szerette volna tudni valaki.

Az énekesnő erre a kínzó kérdésre a következő választ adja a péntek estig ide kattintva elérhető videóban:

„nagyon jó ez a fülhallgató, csak nagyon veszélyes, mert egy csomószor észre sem veszem, hogy ott van a fülemben. Egyébként a Hanni miatt van, hogy ne lássa a telefont a kezemben, és akkor így tudok telefonálni, miközben vele vagyok, hogyha el kell intéznem valamit.”

Hanni természetesen az énekesnő majdnem két éves kislánya, Hannaróza, aki egyébként ugyanebben a kérdezz-felelekben máskor is szóba kerül: Tóth Gabi nem tudja még, mit vegyen lányának a közelgő születésnapjára. Az énekesnő korábban a kislányával kapcsolatos aggodalmairól részletesebben is írt, ezek összefoglalóját az ide kattintva megnyitható cikkünkben találja.

(Kiemelt kép: Tóth Vera Instagramja)