Berki Mazsi Megyeri Csilla ellen bokszol majd a tévében: Félek, hogy mit hoz majd ki belőlem

Indul a Sztárbox az RTL-en, és a női versenyzők között lesz Berki Mazsi és Megyeri Csilla. Az előbbi meghökkentő nyilatkozatot adott.

2023. augusztus 31., 09:21

Szerző:

Tegnap jelentette be az RTL, hogy újra lesz Sztárbox a csatornán, és a női versenyzők a következő celebek lesznek: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági.

A nevek közül az egyik legmeghökkentőbb Megyeri Csilláé – ismerve, hogy a médiaszemélyiség milyen traumatikus élményen ment keresztül a nyáron.

A másik nagy meglepetés Berki Mazsi, aki egyrészt bő másfél évvel ezelőtt szült, másrészt eddig rendszeresen a TV2-n szerepelt, de ezek szerint most átkerült az RTL-hez. Ő adott interjút a Blikknek a szerepléséről, többek között a következőket mondva:

„most lesz két éve, hogy szültem, tavaly nyáron az életemet próbáltam újjáépíteni, és miután az sikerült, januárban kezdtem bele a testem formálásába is. Testépítő edzéseket kezdtem végezni, de nyár elején jött a Sztárboxra való felkérés, így most más típusú mozgást végzünk. A célom, hogy igazi sportolói formát tudjak kialakítani, és meglegyen a hasamon a hat kocka. Attól félek a legjobban, hogy mit hoz majd ki belőlem a ring és az ellenfelem jelenléte. A sérülések nem ijesztenek meg, korábban volt már orrtörésem is. A derekamra kell a legjobban vigyáznom, mert tavaly és idén is becsípődött már, de azt gondolom, ha kellően felkészülök, nem lehet baj.”

Berki Mazsi nemrégiben Székesfehérvárra költözött, így itt is fog felkészülni a bokszrealityre, egy székesfehérvári edzővel. Az alábbi poszt tartalmazza a hamarosan induló reality valamennyi indulóját.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)

 

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.