Berki Mazsi arról vallott, hogy továbbra sincs jól: Sokszor küzdök, bepánikolok

Berki Mazsinak még mindig vannak nehéz pillanatai, de szépek is: kislányát és Emma féltestvérét, Natit is nyaralni vitte.

2023. augusztus 9., 08:46

Szerző:

Berki Mazsi a kislányával együtt szerepel a Hot! magazin friss számának borítóján. A címlapfotóhoz természetesen nagyinterjú is tartozik, aminek apropója az, hogy a médiaszemélyiség most ünnepelte 32. születésnapját.

Immár 15 hónapja, hogy elhunyt Berki Krisztián, és Berki Mazsi az interjúban arról számol be, továbbra is küzd az ezzel kapcsolatos szorongással, félelmekkel:

„együtt lakunk a párommal és a kislányával, és igazán hálás vagyok, hogy Zoli gondoskodik rólunk és szeret bennünket. Annak is örülök, hogy van még valaki, aki Emmát testvéreként szereti. Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak.”

Berki Mazsi tehát új párjára támaszkodhat most, és további jó hír, hogy végleg rendeződni látszik a viszonya volt férje korábbi párjával, Tóth-Hódi Pamelával. Korábban igen feszült volt a viszony kettejük között, elsősorban pontosan Berki Krisztián első gyermeke miatt, most viszont Berki Mazsi már nyaralni is viheti a 9 éves Berki Natasa Zselykét:

„a jó dolgokra fókuszálok, most épp egy csajos hétvégét töltöttünk a Balatonon. A kislányom féltestvére, Natika is velünk volt, idén nyáron már másodjára nyaraltunk együtt. Amióta elköltöztünk Budapestről, ritkábban találkoznak a lányok, de aranyosak együtt, érezhető közöttük a testvéri kötelék. Sok hasonlóságot vélek felfedezni köztük, úgy külsőleg, mint belsőleg. Mindkettő egy angyal, az egyre szőkülő fürtjeikkel együtt.”

Berki Mazsi legutóbbi Instasztorijából az is kiderül, hogy a születésnapjára egy utazásra mentek el a párjával, de hogy pontosan hova, azt a médiaszemélyiség (egyelőre) nem árulta el.

(Kiemelt kép: a Dancing With the Stars Instagramja)