Berki Mazsi és Megyeri Csilla bokszmeccséből botrány lett, a vesztes most trágár kirohanásban reagált: Miért szeressem?!

Berki Mazsi és Megyeri Csilla vasárnap küzdöttek meg egymással a Sztárbox című műsorban, és még mindig dúlnak az indulatok.

2023. november 2., 13:53

Szerző:

Vasárnap volt a Sztárbox új évadának első adása, benne Berki Mazsi és Megyeri Csilla élő bokszmeccsével. Berki Mazsi korábban is rengeteget sportolt, Megyeri Csilla azonban csak a műsor kedvéért kezdett ökölvívást tanulni, így végül, bár a beharangozó kisfilmben igen harciasnak mutatta magát, ő vesztette el a küzdelmet, Berki Mazsi győzött.

Megyeri Csilla ezek után rengeteg kritikát kapott, amikre most az Instagramon válaszolt:

„most a sok gonosz, károgó és rosszindulatú ember kommentcunamijára reagálnék összefoglalva, mert képtelenség ennyi frusztrált, kárörvendő, mocskos szájú embernek visszaírni egyesével: fogalmatok nincs arról, hogy milyen ringbe szállni (nekem sem volt addig, amíg meg nem tettem). Megjegyezném: IMÁDTAM! És büszke vagyok magamra! Kibaszott menő dolog ez. Elképzelni nem tudjátok, hogy ehhez micsoda Bátorság kell. És igen… mindig kikerül egy Győztes és egy Vesztes. Ez a sport is, mint bármelyik más – mindenre megtanít – megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel veszíteni. Mindezt kőkemény munka előzi meg: kitartás, fegyelem, alázat, tisztelet, rengeteg lemondás és tanulás, tanulás…
Biztosan sokaknak ismerős lesz ez a mondat: »Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell.« Ez a gondolat a nagybetűs életben is megállja a helyét. Na ez vagyok én, mindig is ez voltam és maradok is! Minden kanapéhuszárnak ajánlom, hogy próbálja ki ez a sportot, húzzon kesztyűt, menjen be a ringbe, merjen adni és kapni is és valahogy kerüljön hasonló szituációba, mint mi vasárnaponként és biztos vagyok benne, hogy tapasztaltabb emberként mindjárt elszégyelli magát, hogy milyen ostobaságokat intézett egy számára idegen emberhez, egy idegen helyzetről, amiről fogalma nem volt. Ébredjetek már fel! Itt, aki ringbe száll leküzdve a félelmeit, a démonjait - ennyi ember előtt, sőt(!) a nép előtt - az mind igazi HARCOS lélek! És igenis kibaszott BÜSZKE lehet magára mindenki, aki ezt lehozza. Teljesen mindegy, hogy knockouttal vagy anélkül… Győztesként vagy vesztesként…”

Egy hozzászóló ehhez hozzátette, hogy számára különösen az volt visszatetsző, ahogy Megyeri Csilla a bemutatkozó kisfilmben Berki Mazsiról beszélt. Ezzel kapcsolatban mondja a Nyerő Páros tavalyi győztese a következőket:

„azt mondtam, hogy a női mezőnyből ő az, akit nem féltve, szívesen megcsapkodnék…, mert anno a volt férjével együtt nem tisztelt engem (ezt is lenyilatkoztam, mert nem vagyok álszent). Ezt mi a felkészülés alatt tisztáztuk egymással, így néhány év eltelte után.”

Sőt, egy másik kommentben Megyeri Csilla a következőket is mondja arról, miért neheztelt korábban Berki Mazsira, és hogy hogyan rendezték mindezt azóta:

„évekkel ezelőtt, Mazsi tudja jól, hogy mit csinált… (mi ezt most meg is beszéltük). Én nem álltam be semmilyen táborba. Én egy őszinte és egyenes embernek tartom magam, aki oda mondja a másik szemébe, hogy mi a problémája a másikkal. Ez meg is történt. Aki engem nem kedvel, nem tisztel, kinevet… – én miért szeressem?! Miért legyek vele kedves, rendes?! Nem leszek álszent egy műsor miatt… Nem fogok mást előadni csak azért, hogy szimpatikussá váljak. Gratulálni pedig a teljesítményéért gratuláltam, ahogyan azt illik. Nincs ebben több…”

Alább látható a teljes poszt.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)