Berki Mazsi két nappal a Sztárbox előtt üzent Janicsák Vecának: Nem lesz egyszerű megtörnöm

Vasárnap este Berki Mazsi Janicsák Vecával fog verekedni élő adásban az RTL-en a Sztárbox című műsorban. Egy kis odamondogatás mindig jót tesz a nézettségnek, hát tessék parancsolni.

2023. november 24., 11:41

Szerző:

Nem csak Istenes Bence és Rácz Jenő rasszistázós botrányáról legyen szó a Sztárbox kapcsán: posztolt Berki Mazsi is! Ő Istenes Bencével szemben egy olyan üzenetet tudott posztolni, ami bőven bent van az általánosan elfogadott határokon belül, de azért ő is odamondogat Janicsák Vecának.

A sztori ott kezdődik, hogy Berki Mazsi a héten posztolta, hogy 38,6 fokos lázzal készül a vasárnapi meccsre. Ezek után Janicsák Veca szerepelt a Reggeliben, ahol a következőket mondta:

„sajnos nekem egy térdsérülés nehezíti az egész munkafolyamatot, ami ráadásul most ki is újult. Úgyhogy ez most nem lesz annyira egyszerű, de úgy tudom, hogy a Mazsi sincs annyira remek állapotban. Ez most kicsit a rehabmacák csatája lesz ezen a hétvégén, úgy érzem.”

Itt tudja megnézni a videót, ahol ez elhangzik.

Nos, Berki Mazsi péntek délelőtt reagált minderre egy posztban az Instagramon:

„Gumi Mazsi & Momzilla! Összecsapás most vasárnap az RTL-en! Ahogy Veca fogalmazott, a rehabmacák csatája lesz, de én azt gondolom, ennél azért sokkal komolyabb mérkőzést láthatnak majd a nézők. Méltó ellenfélt kaptam, akit nem lesz egyszerű megtörnöm, az biztos, de szeretnék nyerni, szeretném megmutatni, amit tanultam, hogy mennyit fejlődtem a legutóbbi meccs óta! Győzzön a jobbik!”

A posztot az Instagramon ide kattintva tudja megnézni, egy videót tartalmaz, részletekkel Berki Mazsi és Megyeri Csilla meccséről.

(A fent kiemelt kép a Sztárbox első adása előtt készült. Berki Mazsival szemben, a kamerának háttal Megyeri Csilla áll. Fotó: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)