Rácz Jenő újra üzent Istenes Bencének: Volt olyan kesztyűpartnerem, aki húsz centivel magasabb volt nálam

Rácz Jenő és Istenes Bence vasárnap fognak verekedni az RTL-en a Sztárboxban.

2023. november 24., 15:02

Szerző:

Garantálta a kultúrprogramot az RTL erre a vasárnapra is: a Sztárboxban Rácz Jenő és Istenes Bence meccse lesz a legfeszültebb párharc, tekintettel a héten kibomlott botrányra. A műsorvezető Rácz Jenőt gyalázó kommenteket posztolt, amik között volt egy olyan, ami egy rasszista beszólás mellett a sztárséf testmagasságát is kigúnyolta. Istenes Bence azt mondta, nem olvasta végig a posztot, mielőtt publikálta, ezért, tévedésből került ki ez a bizonyos komment, amit aztán ki is törölt a többi közül.

Istenes Bence bocsánatot kért Rácz Jenőtől, aki erre nem reagált, de a sztárséf szerepelt pénteken a Reggeli című műsorban, ahol a következőket mondta:

„biztos, hogy technikás ellenfél lesz, benne lesz a csibészség, ezekre is készülünk. Én azt gondolom, hogy ha hideg fejjel végig tudom vinni a dolgokat, akkor minden rendben lesz. [...] Sajnos vagy egy ilyen néphiedelem, hogy a boksz a kiütésről szól. A boksz a győzelemről szól, mindig van egy győztes és egy vesztes, ez elkerülhetetlen. Én úgy fogom fel a Bencével, hogy én nem kiütni akarom őt, hanem megnyerni ezt a meccset. Ha kell, akkor négy meneten keresztül végigmegyünk, pontozással nyerek, de én mindent bele fogok adni. Meglátjuk, mire elég.”

Felkészülésével kapcsolatban Rácz Jenő a következőt is említi, miután arról kap kérdést, hogy nem tart-e attól, hogy a nála magasabb ellenfél előnyben lesz:

„volt olyan kesztyűpartnerem, aki húsz centivel magasabb volt és olimpiai kerettag, és szanaszét ütöttük egymást. [...] Tudom, hogy mi az ellenszere, tudom, hogy mit kell csinálni. A Bence szerintem egymagas a Kabát Petivel, nem hiszem, hogy hatalmas probléma lenne.”

Alább lehet megtekinteni a teljes interjút, amiben Rácz Jenő azt mondja, hogy ha Istenes Bence legyőzi őt, akkor el fogja ismerni ellenfele győzelmét.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)