Schobert Norbert keményen beszólt Istenes Bencének a Sztárbox után: Bullying díjat még nyerhet!

Istenes Bence korábban az ifjabb Schobert Norbert ellenfele volt a Sztárboxban, így nem csoda, hogy az édesapában most dúltak az indulatok.

2023. november 27., 07:54

Szerző:

Néhány héttel ezelőtt Istenes Bence legyőzte ifjabb Schobert Norbertet a Sztárboxban, így a műsorvezető továbbjutott, és a tegnapi, azaz vasárnap esti adásban Rácz Jenővel kellett megmérkőznie.

Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapását nagy várakozás előzte meg, miután a műsorvezető rasszista kommentet posztolt Rácz Jenő gyalázására, igaz, azt mondja, csak véletlenül került ki az Instájára az a bizonyos hozzászólás, és amit észrevette a hibát, törölte a posztot és bocsánatot kért.

Ezek után látványos küzdelemben pontozással Istenes Bence maradt alul, a győztes Rácz Jenő jutott tovább a döntőbe. Alább lehet megnézni a meccset.

A meccs után Istenes Bence nem volt hajlandó kezet fogni Rácz Jenővel, és a történteket az idősebb Schobert Norbert az Instagramon kommentálta.

„Gratulálok Jenő Barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy Bullying díjat még nyerhet!”

– áll az alábbi posztban. Schobert Norbert minden bizonnyal arra (is) utal ezzel, hogy Istenes Bence nem volt hajlandó kezet fogni Rácz Jenővel a meccs után.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.