Istenes Bence megsértődött Rácz Jenőre a Sztárboxban a meccs után: Nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele

Istenes Bence és Rácz Jenő meccsét nagy várakozás előzte meg – íme, mi történt a Sztárbox leginkább várt mérkőzésén.

2023. november 27., 07:25

Szerző:

Megvolt Istenes Bence és Rácz Jenő párviadala a Sztárbox tegnap, azaz vasárnap esti adásában, és az juthat az ember eszébe, amikor Bárdosi Sándor öklendezve ölelte meg tavaly Berki Mazsit a Dancing with the Starsban: az ökölvívómeccs a sztárséf győzelmével zárult, és utána a műsorvezető nem volt hajlandó kezet fogni Rácz Jenővel.

 A mérkőzésre a két amatőr bokszoló egy egész hetes vita után érkezett: Istenes Bence egy rasszista és Rácz Jenőt sértő kommentet posztolt, amiből nagy botrány lett, bár a műsorvezető azt mondja, véletlenül került ki az Instájára az a komment, és szerinte nem fair, hogy ebből ügyet csináltak.

Mindesetre igen szorosnak tűnhetett a meccs, Kovács Kokó István azt hajtogatta a végén, hogy

„nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”,

de a bírók egyhangúlag Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet pontozással. Ezek után Istenes Bence nem volt hajlandó kezet fogni ellenfelével.

„Nem akartam a Jenővel kezet fogni, mert olyan ordenáré dolgokat üvöltött, ordított egész meccs közben. Nem tudom, lehetett-e hallani itt a mikrofonon keresztül. Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele. Csak ennek szólt, nem a sportszerűtlenségemnek”

– mondta Istenes Bence a meccs után.

Alább tudja visszanézni a teljes meccset.

Rácz Jenő annak idején a Nyerő Párosban Járai Mátéval veszett össze nagyon durván, úgy néz ki, hogy a Sztárbox pedig Istenes Bencével hozott a Sztárséfnek egy ezek után minden bizonnyal hosszú időre elhúzódó ellenszenvet.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)