Bárdosi Sándor tajtékzott, Csobot Adélnak is beszólt: Igen, öklendeztem!

A kieső Bárdosi Sándor Berki Mazsitól öklendezett, a zsűrinek is beszólt.

2022. október 24., 08:32

Szerző:

Szombat este Bárdosi Sándor esett ki a Dancing with the Starsból. A kiesés nagy indulatokat kavart egyrészt azért, mert ez azt jelentette, hogy Berki Mazsi háromból harmadszor menekül meg az utolsó kettő közül, másrészt azért is, mert a videón az egykori birkózó öklendezést szimulál, miután Berki Krisztián özvegyét meg kellett ölelnie. Bárdosi Sándor korábban sem rejtette véka alá, hogy nem kedveli Berkit.

Bárdosi Sándor a Bors beszámolója szerint a stúdióban az adás vége után igencsak fel volt dúlva. Az alacsony pontszámok miatt ráripakodott az egyik zsűritagra, Juronics Tamásra:

„mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!”

Innen Bárdosit a felesége vonszolta el, aki állítólag maga is szóváltásba keveredett a pontok miatt egy zsűritaggal, csak ő Bereczki Zoltánnal.

Ezek után a Bors vasárnap felhívta Bárdosit egy nyilatkozatért, aki többek között a következőket mondta, még mindig feldúltan:

„öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. [...] Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész…”

Ez utóbbi Csobot Adél kritikája, aki az Emlékek éjszakája című adásban úgy döntött, hogy édesapjára fog emlékezni.

Berki Mazsi pedig az anyaságra emlékezve a kislányát is bevitte az adásba, amit Bárdosi szintén kritizált, és nem azért, mert Berki Mazsi számára az anyaság nyilván nem egy emlék a szó szoros értelmében véve. Ezt a műsor utáni interjúban is említi, hogy nem tartja ízlésesnek, amit vetélytársai csináltak:

„én is bele tudtam volna tenni a gyerekeimet, a kiskutyámat, most halt meg két hónapja az édesapám. [...] Én is tudtam volna sírni-ríni, de szerintem ez mindenkinek a maga dolga.”

Egyértelmű, hogy Bárdosi úgy érzi, hogy nem a tánctudása miatt ejtették ki, hanem azért, mert vetélytársnői olyan dolgokat használtak fel a showműsorban, amik nem odavalók.

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)