Istenes Bence megmutatta, mivel hergelik őt a Sztárbox-nézők: Jenő fenn hordja az orrát, lejjebb kéne verni neki

Istenes Bence vasárnap este Rácz Jenővel fog verekedni a Sztárbox című műsorban, megdöbbentő üzeneteket mutatott.

2023. november 22., 11:13

Szerző:

Rácz Jenő múlt vasárnap úgy kiütötte Kabát Pétert, hogy a volt focistát kórházba kellett vinni, és most vasárnap Istenes Bence lesz a sztárséf következő ellenfele. Rácz Jenő egy hétfői interjúban azt mondta, hogy Istenes Bence üzengetni szokott neki:

„Bence üzengetett nekem, én viszont sohasem. Én nem a szavak embere vagyok, hanem a tetteké. Majd vasárnap találkozunk, és kiderül, hogy melyikünk a jobb. Még az is lehet, hogy én fogok ott feküdni a padlón, ezt képtelenség megjósolni, de mindannyian erre vállalkoztunk, amikor elfogadtuk ezt a felkérést, ez bármikor benne lehet a pakliban.”

És Istenes Bence most tényleg üzenget, vagy legalábbis publikálja a neki érkező rajongói leveleket, amikben Rácz Jenőről, illetve a Rácz Jenő elleni meccsről van szó. A bokszmeccsre készülő műsorvezető többek között a következő üzeneteket publikálta egy Instasztoriban azzal, hogy:

„ez tényleg nemzeti ügy, soha ennyi üzenetet nem kaptam!”

Az üzenetek között olyanokat olvashatunk, mint például:

„Szia, kérlek nyerd meg a következő meccset, mert neked és a Kabát Petinek szurkoltam, és már csak miattad nézem majd. A Jenő kicsit túlságosan fenn hordja az orrát, kicsit lejjebb kéne verni neki. Nagyon szurkolok! [...] Adélnak meg kitartást, biztos nem könnyű neki most.”

Már a következőkkel hergeli Istenes Bencét:

„szia Bence! Szedd szét a szakácsot vasárnap, forr a vére mindenkinek, hogy elintézte Petit, csak úgy barátilag...”

Egy másik tipikus rajongói üzenet így szól:

„kedves Bence! Kívánom, hogy nagyon verd meg a Jenőt”

Hogy a hangulat továbbra se legyen se toxikus, se személyeskedő, hiszen ez a műsor kizárólag a sportszerűségről és a nemes küzdelemről szól, Istenes Bence publikálja a következő üzenetet is Rácz Jenővel kapcsolatban:

„dübögtesd meg a kisebbségi komplexusát ennek a bohócnak!”

A Sztárbox most vasárnapi adásában Berki Mazsi és Janicsák Veca is meg fog verekedni egymással, igaz, kettejük közül az előbbi éppen 38 fokos lázzal küzd.

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)