Rácz Jenő így fogyott 3 hónap alatt 16 kilót, elárulta a titkot – videó

Rácz Jenő 90 kilót nyomott, amikor elkezdett edzeni-diétázni a Sztárbox miatt.

2023. november 17., 07:47

Szerző:

Rácz Jenő és Kabát Péter fog egymással verekedni az RTL-en a vasárnap esti kultúrprogram részeként a Sztárbox című műsorban. A sztárséf és volt focista a Fókusz című adásnak nyilatkozott az ökölvívómeccsre való felkészülésről, ami nagyjából három hónapja kezdődhetett. Rácz Jenő ez alatt az idő alatt folyamatosan diétázott, de ami saját bevallása szerint még fontosabb: rengeteget sportolt, volt, hogy heti hatszor.

A következőképpen fogalmaz erről az alábbi videóban:

„majdnem 90 kilósan kezdtem el a felkészülést, most én vagyok a legkönnyebb szinte már a súlycsoportomban 74 kilóval. Erre elképesztően büszke vagyok, ez volt a legnagyobb mumusom, hogy kilépjek az önmagam árnyékából, abból az emberből, akit mindig csak úgy látnak, hogy »jó oké, ő séf, akkor elfogadjuk tőle, hogy egy picit dundibb, picit pufókabb«. A testem az a testem, de attól még én lélekben mindig egy versenyző típus leszek.”

Rácz Jenő talán nem ezt szerette volna mondani, de az interjúban azt állítja, hogy megtalálta a nem hízás ellenszerét. A következőképpen fogalmaz:

„a zsír, az folyamatosan pucolódott le rólam, az erőt pedig tartottuk és emeltük. Szerintem megtaláltam az ellenszerét annak, hogy hogyan ne hízzunk, és ez az elképesztő mennyiségű sport. Ez a titok.”

Szívből ajánljuk az alábbi videót, amiben Kabát Péter pedig többek között azt említi, hogy a felkészülés során „kapott két vérplazmát”.

Aki még nem izgul eléggé, az további ajánlót talál a következő Instagram-posztban.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)