Megyeri Csilla nagy bejelentést tett 3 héttel azután, hogy Berki Mazsi megverte a Sztárboxban

Berki Mazsi és Megyeri Csilla meccse a Sztárbox idei első adásában volt, és ezzel kapcsolatban van most a vesztes félnek nagy bejelentenivalója.

2023. november 19., 07:29

Szerző:

A Sztárbox idei évadának első női meccse Berki Mazsi és Megyeri Csilla küzdelme volt, amiből az előbbi került ki győztesen, ő az elődöntőben Dobos Evelinnel verekszik majd meg. Megyeri Csilla számára véget ért ugyan a szereplés az RTL műsorában, de egyrészt a mérkőzés által kiváltott botrány visszhangja továbbra sem ült el, másrészt az influenszer-médiaszemélyiség nem is hagyott fel a bokszolással.

Mint emlékezetes, még a meccs előtt volt, hogy Megyeri Csilla posztolta, hogy készíttetett egy bokszkesztyű-tetoválást, ezzel is jelezve, hogy számára ez a sport nemcsak múló hóbort lesz. Mégis sokan biztosra vették, hogy a vereség után nem fogja folytatni, nekik szól Megyeri Csilla alábbi bejelentése:

„Na akkor… Öntsünk tiszta vizet a pohárba és bízom benne, hogy ezután a posztom után sokan tisztán (legalábbis tisztábban) fognak látni és megértenek. Kapom a kedves kérdéseket: »Miért erőlteted a boxot?! Megvert a Mazsi… Cicaharc volt, amit láttunk a tévében.., miért nem a ringben mutattad meg?!« Stb… Miközben 3fej KO-t kihordtunk lábon a meccs alatt. Akik jól ismernek - tudják rólam, hogy kib@szott kitartó ember vagyok. Szinte mindenben. Elsőre meg aztán soha nem adtam fel semmit, és ezután sem fogok feladni semmit. Nincs az az Isten! Őszintén megszerettem ezt a sportot (rengeteget adott/ad) és azért, mert 5 hónap kemény befektetett munka után kudarc ért.., nem fogok meghátrálni. Felálltam és megyek tovább. És ha ez valakinek nem tetszik, nem szimpatikus… vagy sok(kkkkk) - nyugodtan kövessen ki.
Tudjátok… Ez a baj sokatokkal, hogy ha elsőre nem sikerül valami, rögtön fel is adjátok. Megmagyarázva saját magatoknak: béna vagyok, sz@r vagyok, nem nekem való ez, nem tudom megcsinálni, engedjük el, etc… Őszintén kívánom ezeknek a furcsa gondolkodású embereknek, hogy próbáljanak meg pozitívabbak, elfogadóbbak és kitartóbbak lenni az élet minden területén. Idővel észre fogjátok venni, hogy valami változott… mégpedig jó irányba. A hibáid pedig azt jelentik majd, hogy próbálkozol. »Ne aszerint ítélj meg egy napot, hogy mit arattál, hanem hogy mit vetettél.« Sok sikert kívánok mindenkinek ehhez az úthoz!”

Alább találja a posztot, ami a fenti bejelentést tartalmazza: Megyeri Csilla tehát nem fog felhagyni a boksszal.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)