Rácz Jenő kiakadt, hogy ősellensége, Járai Máté is indul A Konyhafőnök VIP-ban – videó

Rácz Jenő nem áll szóba Járai Mátéval, de most őt fogja zsűrizni A Konyhafőnök VIP-ban.

2022. október 25., 08:53

Szerző:

Tegnap jelentették be A Konyhafőnök VIP című gasztrovetélkedő új évadát, és a Rácz Jenő által megítélendő játékosok között lesz Járai Máté is. Jól jelzi, hogy a műsornak igazából mennyi köze van a gasztronómiához, hogy az RTL az adást azzal promózza, hogy folytatódik majd benne a sztárséf és a színész évek óta húzódó viszálya.

Az RTL már csak azért is büszke lehet magára, mert Rácz Jenő és Járai Máté a csatorna kamerái előtt vesztek össze, amikor két évvel ezelőtt a Nyerő Párosban játszottak együtt. A reality által egymásnak ugrasztott két híresség most egy újabb realityben drámázik majd tovább, de idő közben jó nagy botrány lett a közöttük dúló ellenszenvből. Járai Máté ugyanis egy interjúban arról beszélt, hogy Rácz Jenő a Reggeli című műsorban nem volt hajlandó szóba állni vele, ami miatt az RTL végül egy hónapra felfüggesztette a színész-műsorvezetőt. Na de a kényszerpihenőnek már rég vége, Járai Máté azóta is rendszeresen vezeti a Reggelit, és most a Nyerő Páros, illetve a Survivor után A Konyhafőnök VIP-ben is fel fog tűnni, így ez már zsinórban a harmadik ősz, hogy Járait láthatjuk valamelyik RTL-es realityben.

„Gyerekek! Itt kő-kövön nem marad! November 7-től beszabadulok a Konyhába... Szem és serpenyő nem marad szárazon... sajnos, a padló sem! Tartsatok velem! Durva Survivor lesz, veszélyes ellenfelekkel! De egy bizonyossal biztosan! Ebből mi sül ki?”

– ajánlja Járai Máté a követőinek a november 7-én induló programot az alábbi posztban.

A Fókusz pedig megszólaltatta Rácz Jenőt is, aki a következőket nyilatkozta arról, hogy Járai Mátét kell majd zsűriznie a vetélkedőben:

„amikor meghallottam, hogy a Járai Máté jön a versenybe, akkor nagyon meglepődtem. Vegyes érzéseim voltak. Megvan nekünk a kis hátterünk, volt egy előzmény, ami ezt a kapcsolatot úgymond erősítette vagy éppen gyengítette – inkább az utóbbit mondanám.”

Rácz Jenő ígéri, hogy megadja majd az esélyt Járai Máténak, de hozzáteszi, hogy egy rémálma válna valóra, ha a színész kötényt kapna (tartsa észben, itt nem a fociról van szó!). Ha a 36 induló közül Járai Máté be is jut a jobbak közé, egészen biztosan nem Rácz Jenő csapatában fog versenyezni... kivéve, ha a producerek a feszültség növelése érdekében úgy döntenek, hogy de.

Amennyiben az ön számára még dilemma, hogy nézze-e majd ezt az adásfolyamot, kattintson alább a play gombra, hátha a Fókusz ajánló-riportja segít majd meghozni a döntést!

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)