Járai Mátét felfüggesztette az RTL Klub szerződésszegés miatt a Rácz Jenő-ügy után

A közösségi-oldalán tudatta a szomorú hírt.

2022. május 19., 11:25

Szerző:

Korábban itt a 168.hu oldalán is beszámoltunk, hogy Járai Máté Istenes Bence műsorában beszélt arról, hogy Rácz Jenő a mai napig nem hajlandó bemenni az RTL Klub Reggeli című műsorába interjút adni, ha az nap ő a műsorvezető. Itt kiderült, hogy Rácz Jenő azóta neheztel a színész-műsorvezetőre, hogy együtt vetélkedtek a Nyerő Páros című realityben még 2020-ban.

Amikor néhány hete a sztárséf a Reggeli vendége volt, hogy a kislánya, Kamilla születéséről meséljen, akkor Rácz Jenő végül csak Peller Mariann-nal ült le beszélgetni, Járai pedig addig anyák napi díszeket készített egy vendéggel a háttérben. Járai Máté korábban is tudta, hogy Ráczék mindig kérik, hogy ne ő legyen a műsorvezető, amikor ők érkeznek vendégnek a Reggelibe, de ezúttal egy új szerkesztő dolgozott, aki viszont nem tudott erről, így fordulhatott elő, hogy csak az adást megelőző éjszaka derült ki, hogy kivel kéne beszélnie a sztárséfnek.

„Én éreztem magam nagyon-nagyon rosszul, mert úgy éreztem, hogy én, aki kvázi abban az adott adásban vagy műsorban otthon vagyok, én vagyok kivéve”

– emlékezett vissza a műsorban Járai Máté.

Most pedig a színész-műsorvezető a közösségi-oldalán árulta el, hogy bizony meglett a következménye annak, hogy őszintén mesélt a Rácz Jenő botrányról. Kiderült, hogy a sztár június 30-ig nem láthatjuk az RTL Klub képernyőjén. 

„Pár poszttal ezelőtt örömködtem, hogy képernyős arc vagyok, nos most egy kicsit mégsem. Ugyanis szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit "szabira" megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is). Csók”

- írta a bejegyzésében Járai Máté. 

Járai Máténál nincs tabutéma 

Járai Máté biszexuális: feleségét nem zavarja, ha férjét egy férfival látja együtt

Járai Máté éppen színpadon volt, amikor elhunyt az édesanyja

Járai Máté intim titkokat osztott meg: egy férfival vesztette el a szüzességét

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)