Járai Máté biszexuális: feleségét nem zavarja, ha férjét egy férfival látja együtt

Járai Máté újabb intim dolgokat árult el Hajdú Péternek – bejelentette, hogy biszexuális.

2022. március 11., 08:30

Szerző:

Járai Máté és Járai Kíra a magyar celebpárok közül az elsők között vállalták fel a Nyerő párosban 2020-ban, hogy nyitott házasságban élnek, és a 43 éves színész-műsorvezető ehhez most azt is hozzáteszi, hogy biszexuális. A magánéletének ilyen intim részleteiről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma, azaz péntek esti adásában beszél majd a Life TV-n.

Az már a hét elején publikált beharangozóból kiderült, hogy Járai Máté bevallja a műsorban, hogy élete első szexuális élménye egy férfival volt, és hogy ekkor be is jelentette a szüleinek, hogy meleg. Most a Blikk további részleteket közöl arról, hogy mi fog elhangzani a ma esti show-ban, és ebből kiderül, hogy Járai Máté biszexuálisnak vallja magát.

Járai Máté elmondja, hogy felesége mindig is tudott arról, hogy a színész-műsorvezetőnek korábban voltak szexuális tapasztalatai férfiakkal. Járai Kírát azonban nem zavarja, hogy férje a szexualitásnak ezt az oldalát is meg szeretné tapasztalni, és együtt kerestek olyan párokat, akik csatlakoztak hozzájuk. Járai Máté biszexuálisnak vallja magát, és többek között így írja le a felismeréshez vezető utat:

„olyan párokat kerestünk, akik csatlakoznak más párokhoz. Kíra nem keresett nőt, engem nagyon izgatott ebben az egészben az a fajta felfedezés, ami szexuálisan érdekes lehet, mennyire vagyok nyitott dolgokra. Kiderült, hogy igen, sokkal szélesebb vagy színesebb körben vagyok nyitott, mint ahogy ezt mások teszik.”

Minden bizonnyal lesz, aki helytelenítőleg azt mondja ezekre a témákra, hogy magánügy, de Járai Máté a Blikknek kifejtette, hogy miért tartja mégis fontosnak, hogy erről a témáról mégis szó legyen:

„Magyarorszá­gon gyerekcipőben jár az elfogadás, sokakat megbélyegeznek és kirekesztenek, és amíg ez így van, bár én sem szívesen beszélek a hálószobatitkaimról, ismert emberként kutya kötelességem kiállni a nyilvánosság elé ezekben a témákban.”

A műsorról Járai Máté az Ébredj velünk című műsorban is beszélt péntek reggel.

Járai Máté számára nincs tabutéma

Járai Máté megdöbbentő posztot publikált Eszenyi Enikőről: Szabad-e...?

Járai Máté rossz emberben bízott meg, elárulták, kiesett a Survivorből

Járai Máté éppen színpadon volt, amikor elhunyt az édesanyja

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)